Borduri decorative
Galerie foto borduri
Întrebări frecvente

Borduri decorative


Caromtex Decor - borduri decorative pentru gradini, spatii de parcare

Bordurile decorative în linie curbă pun în evidență și conturează spațiile verzi din grădina dvs. sau pot delimita trotuarele și accesul la garaj.

Prin forma și conturul bordurilor decorative se trasează linii de demarcație nete ce accentuează contrastul între suprafețele de circulație / gazon și zonele decorative.

Astfel, borduri decorative curbe sau drepte se pot realiza în jurul arborilor, al piscinei sau al spațiilor de parcare.

Borduri decorative - avantaj estetic, practic, economic

Betonul utilizat pentru realizarea acestor borduri decorative este tratat cu ajutorul aditivilor speciali de accelerare priză în scopul reducerii riscului de apariție a fisurilor.

Dispunerea bordurilor decorative se face într-un timp extrem de scurt fără tasarea zonei verzi de acțiune.

CaRomTex Decor produce borduri decorative continue obținute prin modelare imediată cu ajutorul mașinilor autopropulsate de excavare și modelare.Care sunt avantajele folosirii bordurilor decorative?

Borduri pentru gradina, curte, piscina

Avantaje de ordin estetic

Bordura curbă însuflețeste decorul grădinii sau curții dvs. prin reliefarea suprafețelor: gazon, mini-grădină de flori, arbuști decorativi. Perimetrul astfel constituit dă viață grădinii sau curții dvs.

Avantaje de ordin practic

Operațiile de preparare mixtură ca și cele de modelare, de depunere a bordurilor, se fac pe loc, într-o manieră extrem de simplă, având avantajul flexibilitații, acurateței și rapiditații execuției;

Avantaje de ordin economic

Modelarea nu presupune curățirea ulterioară a locului unde au fost instalate bordurile, tot surplusul de mortar fiind colectat în timpul finisării; totodată, printr-o manieră simplă de preparare și modelare se protejează zona verde din câmpul de acțiune.

Borduri decorative - tipuri de borduri decorative Caromtex Decor

Tipuri de borduri realizate de CaRomTex Decor

1 - Bordură rectangulară mare

2 - Bordură tăiată

3 - Bordură rectangulară mică

4 - Bordură ondulată pentru gazon

CaRomTex Decor produce borduri decorative, elemente estetice esențiale pentru amenajarea curții sau amenajarea grădinii dvs.!